7 oktober

Entree: Gratis

Begint om: 20:00

Portugese liedjes

Event

Zie Overschie Wereldmuziek en -Dans

Informatie

Magda Mendes

Om diep in de Hollandse herfst nog te kunnen nagenieten van warme zomerse sferen nodigen we je graag uit voor een Portugese avond vol met prachtige muziek en heerlijke hapjes.

Magda zegt over Com o Vento:

Voor mijn nieuwe programma volgde ik de Portugese zuidwestenwind, de “Sudoeste”. Een reis langs de stranden van de Algarve, de kurkbomen van de Alentejo, de steegjes van Lissabon waar de Fado klinkt, de olijfbomen van mijn vader en de bergen van het Noorden. Al deze elementen zijn terug te horen in de door mij geschreven liedjes die speciaal voor dit programma werden gearrangeerd door gitarist Ward Veenstra voor een nieuwe bijzondere bezetting bestaande uit viool, cello en gitaar. Met dit nieuwe programma volg ik de zuidwestenwind door Nederland sinds eind 2022, met een tour langs mooie locaties verspreid over alle twaalf provincies. Wegens het succes met deze reeks gaan we in reprise vanaf september aanstaande.

 Ik zou het geweldig vinden als de inwoners van Overschie en omstreken zouden kunnen komen luisteren naar de liedjes die de warme wind uit Portugal mij heeft ingefluisterd:

“Com o vento” – Liedjes van de wind.