1 april

Entree: € 20

Begint om: 20:15

Event

Voorjaarsconcert Intermezzo

Informatie

Het Rotterdamse Symfonie Orkest Intermezzo, bestaande uit gevorderde amateur en semi-professionele musici a=oms>g uit de regio Rotterdam/Den Haag, geeft op zaterdag 1 en zondag 2 april 2023 concerten in respectievelijk de Grote Kerk in Overschie en de Lutherse Kerk in Den Haag.

Het programma bevat 2 bijzondere werken, te weten het vioolconcert van Korngold, met de bekende violiste Emmy Storms als solist en de 9e symfonie van Dvorák, “Uit de Nieuwe Wereld”.

Het orkest, dat reeds vele succesvolle concerten met bekende solisten op zijn naam heeft, staat onder de leiding van Frank de Groot, dirigent van verschillende orkesten en koren en als violist en plaatsvervangend aanvoerder van de 2e violen verbonden aan het Rotterdams Filharmonisch Orkest.

Het concert in de Grote Kerk van Overschie begint om 20.15u en het concert in de Lutherse Kerk in Den Haag begint om 15.15u.

Kaarten ( € 20 pp) zijn verkrijgbaar via de website www.orkestintermezzo.nl en aan de zaal. Kinderen t/m 12 jaar gratis toegang.