Vrienden

Het monumentale gebouw van de Grote Kerk Overschie, gelegen aan de Schie in de karakteristieke Overschiese Dorpsstraat, is van gezichtsbepalend belang.

Wil je ons helpen?

Om onze stichting te steunen kun je Vriend van de Grote Kerk Overschie worden. Met deze bijdrage help je het kerkgebouw te onderhouden en die hulp kunnen we heel goed gebruiken. Word je ook een Vriend?

Je kunt zelf kiezen hoeveel je wilt bijdragen dat kan al vanaf € 15 per jaar.
Als dank en als welkom ontvang je een eenmalig geschenk. De keuze is uit een fles wijn met een eigen etiket van de Grote Kerk Overschie of een cd met orgelmuziek.

Hoe werkt het?
Stuur een mailtje naar voorzitter@stichtinggrotekerkoverschie.nl. In deze mail graag je naam en adres en telefoonnummer vermelden. Ook even aangeven of je de fles wijn of de cd wilt ontvangen.

Daarna je bijdrage overmaken op NL98 INGB 0009 643839
t.n.v. Stichting Grote Kerk Overschie.

Na ontvangst van het bedrag wordt het welkomstcadeau thuisgebracht – alleen binnen de gemeente Rotterdam -. Woon je buiten Rotterdam, dan kun je een afspraak maken om het te komen ophalen.

De Stichting Grote Kerk Overschie heeft een ANBI status