Concert Robert Holl op 26 september

Bariton Robert Holl is opgegroeid in Overschie en opgeleid aan het Rotterdams Conservatorium. Hij woont al jarenlang in Oostenrijk, en treedt op in de Verenigde Staten, Europa, Israël en Japan. Op 26 september keert hij terug naar Overschie voor een concert. In de Grote Kerk zingt Holl Die Winterreisse van Franz Schubert (Op. 89 D.911), onder begeleiding van Roger Braun.

Die Winterreisse

Die Winterreise bestaat uit 24 liederen, en is misschien wel Schuberts beroemdste werk. De liederen zijn op muziek gezette gedichten. Samen vertellen de liederen het verhaal van een jonge man die, afgewezen door zijn geliefde, op reis gaat. Volgens velen symboliseert de winterreis de zoektocht van de mens naar zichzelf.

Kaartverkoop

Het concert  vindt plaats in de grote Kerk Overschie en is georganiseerd in samenwerking met Museum Oud Overschie. De kaartverkoop start op 1 augustus via www.podiumplein.nl. Er is een beperkt aantal early bird aanbiedingen, dus wees er snel bij! De kaarten van de early bird aanbieding kosten € 17,50, daarna zijn de kaarten € 22,50.