Mayumi Eguro – piano

Een eerste live concert, precies volgens de coronaregels op 13 september., aanvang 15:00 uur. Pianiste Mayumi Eguro speelt stukken van de grote componisten: J.S Bach, W.A. Mozart, L. van Beethoven en F. Schubert. Kaartjes zijn in verband met de nog geldige beperkingen alleen online verkrijgbaar. Ze kosten € 16,50 en dat is inclusief een kopje thee of koffie. Koop snel je kaartje want we kunnen maar beperkt deel van de zitplaatsen gebruiken. https://www.podiumplein.nl/…/voor…/mayumi-eguro-pianorecital

J.S.Bach (1685-1750)
Invention Nr. 13 in A klein BWV 784 (1723)
Sinfonia Nr. 8 in F groot BWV 794 (1723)

W.A.Mozart (1756-1791)
Piano Sonate in F groot KV. 533/494 (1788/1786)
Allegro
Andante
Allegretto

L.v.Beethoven (1770-1827)
Zeven Bagatelles Op. 33 (1782 en 1802)
1. Andante grazioso quasi allegretto in Es groot
2. Scherzo -Allegro in C groot
3. Allegretto in F groot
4. Andante in A groot
5. Allegro ma non troppo in C groot
6. Allegretto quasi andante in D groot
7. Presto in As groot

F.Schubert (1797-1828)
Impromptus D.899 (1827)
2. in Es groot
3. in Ges groot

14 juni Verbraak|van Bijnen

Als tweede in de reeks live streaming concerten het unieke duo Verbraak|van Bijnen.

Twee singer-songwritende multi-instrumentalisten met ‘roots’ in blues, country en Americana uit het diepe zuiden van de VS.

‘Een warmer, charmanter en authentieker optreden zag ik niet eerder’, aldus de Vlaamse auteur Wouter Bulckaert, ‘Een show vol camaraderie, milde zelfspot en ijzersterke songs in een hoogsteigen klankbad, laverend tussen The Band, Calexico en een ‘marching band’ uit New Orleans.’

Verbraak | van Bijnen debuteerde in 2016 met ‘2nd Line City’ bij CRS/Continental. In 2018 verscheen ‘Endless Road’ met louter eigen werk, waarna het duo zijn eerste theatertournee ondernam.

Ook dit concert start om 14:30 uur en is te volgen via ons YouTube kanaal

31 mei online concert Jari Esbeukman

Nu we door het corona virus niet in staat zijn om je uit te nodigen voor evenementen in de Grote Kerk Overschie, organiseren we 4 live stream concerten.

Het duo Jari Esbeukman en Dominggo Pfaff neemt je op 31 mei mee op een muzikale reis langs prachtige luisterliedjes met teksten die in huidige tijd treffender zijn dan ooit.

Jari begon zijn muzikale carrière tijdens de eindmusical van groep 8  in wijktheater Musica.  Hij deelde het podium o.a. met Karin Bloemen, Shirma Rouse en Paul de Leeuw.

Dominggus stond het afgelopen jaar op indrukwekkende podia: De Kuip met Marco Borsato en Ahoy met De Vrienden van Amstel Live, zijn zeker hoogtepunten voor de 24-jarige conservatoriumstudent.

De live stream is te bekijken op ons YouTube kanaal en begint om 14:30 uur.