Het Weihnachtsoratorium is afgelast!

Bachs oratorium voor de Kersttijd is tegenwoordig bijna net zo populair als de Matthäuspassion, rond Pasen. Er zijn in Nederland in de Kersttijd overal uitvoeringen van (delen van) Bach’s Kerstoratorium, door ensembles en solisten en regionale oratoriumverenigingen en (semi-)amateurensembles. Het werk stelt, zoals bij al Bach’s werk, zeer hoge eisen aan de uitvoerders: complexe, meerstemmige koordelen en virtuoze solozang en –begeleiding.

Het koor & orkest van het Haags Barokgezelschap staat onderleiding van Gilles Michels.
Op het programma staan de cantates I, II, IV en VI.

Solisten:

Sopraan:     Bobbie Blommesteijn
Alt:               Rosina Fabius
Tenor:          Leon van Liere
Bariton:        Pieter Hendriks

speciaal voor worden omgebouwd en ingericht: een zeer groot podium wordt gebouwd om de 40 zangers, 25 orkestleden en de 4 solisten een goede positie te geven zodat bezoekers een geweldig mooie muziekmiddag tegemoet gaan.

Een unieke gelegenheid voor Overschie om dit gezelschap en deze muziek in onze eigen wijk mee te gaan maken.