28 november Jan van Bijnen en Nienke Dingemans

Let op.In verband met de nieuwe corona maatregelen is de aanvangstijd gewijzigd. Het concert begint om 14:30 uur ( zaal open om 14:00 uur)

Jan van Bijnen
Of je hem nu (slide)gitarist, multi-instrumentalist of singer/songwriter noemt, recensenten, collega’s en vrienden zijn het erover eens: Jan van Bijnen is een veelzijdig vakman.In een carrière van meer dan 3 decennia begeleidde, arrangeerde, produceerde of schreef Jan (voor) bekende Nederlandse artiesten als Rob deNijs, Freek de Jonge, Claudia de Breij, Paul Haenen, Alex Roeka en Markowski maar ook internationale acts als Markus Rill of Adam James Sorensen. 

Nienke Dingemans is een Nederlandse singer songwriter. Ze wordt gezien als 17-jarig bluestoptalent maar haar muziek is veel breder: van blues tot soul en van country tot jazz.

Tijdens dit concert wordt Nienke begeleid door Jan van Bijnen en halen ze met hun muziek de Amerikaanse roots naar Nederland.

De prijs van een ticket is slechts € 6,00, dit is inclusief een kopje thee of koffie. Kaartjes zijn te koop via www.podiumplein.nl

Zaal open om 14:00 uur, het concert begint om 14:30 uur

NB In verband met de huidige coronamaatregelen kun je alleen het concert bezoeken met een coronacheck. Alle informatie hierover vind je op www.coronacheck.nl